Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hogyan tudok időzíteni egy posztot?

A poszt szerkesztése után nyomd meg az élesít gombot, majd az így megjelenő posztvéglegesítő felületen az Időzített publikálás nevű rubrikában szereplő időpontot a megadott formátumban módosítva tudod időzíteni a posztot. Fontos, hogy időzítés esetén mindig élesítsd a posztot, vázlatból nem élesedik önmagától! Publikálás után a bejegyzés a beállított időben élesedik majd.

 

Tovább

Hogyan mentem el a bejegyzést vázlatba vagy publikálva?

A Reblog gondoskodik róla, hogy sose szálljon el a munkád, ha be vagy jelentkezve és működik az internetkapcsolatod, ezért beépítettünk egy automatikus mentési funkciót. Ettől függetlenül munkád végeztével döntened kell, hogy vázlatban akarod tartani a bejegyzést vagy publikálni akarod azt. Ehhez annyit kell tenned, hogy a szöveg után található gombok közül a Vázlatba vagy az Élesít gombot nyomod meg.

Előbbi azonnal vázlatként menti el a posztot (akkor is, ha korábban már esetleg kiélesítetted), utóbbi megnyomásával feljön a poszt véglegesítése felület, ahol időzítheted a posztot, felcímkézhetet, megváltoztathatod a SEO-elemeket, akár a szerzőt is módosíthatod. A felület alján szintén eldöntheted, inkább vázlatba akarod menteni a posztot, de az itt található Élesítés gomb megnyomása után már publikus lesz a bejegyzés.

Tovább

Hiába próbálom, nem akarja elmenteni a posztomat a Reblog!

Néha van olyan, főleg, ha jó sokáig volt megnyitva a szerkesztővelület/böngészőablak, hogy a Reblog kiléptet mielőtt el tudnád menteni a posztodat. Ilyenkor hiába kattintasz az élesítésre, nem történik meg a bejegyzés posztolása. Amit ilyenkor érdemes megpróbálni:

  • Menj biztosra, kattints a forráskód gombra a szerkesztőfelületen, és az egész kódsort, ami megjelenik így, másold ki egy dokumentumba vagy egy egyszerű .txt fájlba (Windowson: az asztalon jobbklikk/új/Szöveges dokumentum). Mentsd el. Ez a bejegyzés formázott változata. Legyen meg.
  • Egy másik böngésző ablakban/fülön nyisd meg újra a Reblogot. Könnyen lehet, hogy azt látod, nem vagy belépve. Lépj be a szokásos módon, ezután az előző ablakra visszatérve már működni fog a mentés.
  • Ha ez nem jelentett megoldást, írj nekünk a support kukac reblog pont hu-ra.
Tovább
0 db